Connect with us

Foodie

Ayam Goreng MCD Extra Spicy 3X menanti anda 25 Julai ini!

Avatar

Published

on

Beberapa minggu yang lepas kecoh tentang ayam goreng baru keluaran McDonalds yang dikatakan pedas berapi, namun produk tersebut dikatakan masih dalam percubaan dan hanya outlet tertentu sahaja yang menyediakan produk tersebut selama 3 hari.

Namun kali ini, McDonalds telah mengeluarkan produk istimewa tersebut yang dinamakan Ayam Goreng Extra Spicy 3X pada 25 Julai 2019!

Dengar nama pon dah boleh bayang pedas dia macam mana!

Bukan itu sahaja, seorang lelaki ini telah berkongsi pengalamannya menjadi antara yang terawal merasai ayam goreng 3x pedas ini.

Pergh, nak describe rasa ayam sampai begitu sekali!

Lelaki tersebut juga mengatakan terdapat kelainan yang dibawa pada keluaran Ayam Goreng Extra Spicy,  apabila ia turut dijual dengan set baru iaitu set tiga ketul ayam, lima ketul ayam serta sembilan ketul ayam.

Dengan saduran yang crispy, pedas, fuhhhhh

Kulit ayam ni nampak merah dia lain macam sikit

 

So, kalau korang dah tak sabar nak try, cepat ke MCD berdekatan anda pada 25 Julai ini untuk merasai tahap kepedasan ayam tersebut.

Sumber: VitDaily

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pilihan Editor

Advertisement

Trending